• Јави ни се
  • +389 2 551 2500 | 078 20 80 53

Пон - Петок (7:30 - 16.30) Саб. (9.00 - 13.00)

Добредојдовте.

Амедела

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија

Брзи.

Точни.

Квалитетни.

Амедела лабораторија

Специјалности

Хормони

Prolactin, Progesteron, FSH, TSH, fT3, fT4, t3, t4, anti TPO...

Имунологија

Специфични протеини, CRP, ASO, Д - димер...

Тумор маркер

Маркери за потенцијално присуство на некоја бенигна или малигна појава...

Хематологија

Маркери за анемија, хемостаза, хематолошки статус...

Алергии

Педијатриски, нутритивен и респираторен панел од по 30 алергени...

Амедела Лабораторија

ви нуди палета од над 300 анализи и промотивни пакет анализи.

ШТО КАЖУВААТ ЗА НАС

Со задоволство ги примаме сите ваши коментари, пофалби и критики со единствена цел за унапреддување на услугите што ви ги нудиме.

Пратете ни го Вашето мислење.

Примерок од Вашиот дом

Нашата мобилна екипа е подготвена да дојде во Вашиот дом да земе материјали за потребните лабораториски анализи.

АМАДЕЛА

Специјалистичко Дијагнстичка Лабораторија